Hvornår og hvordan lytter man til Googles offentlige udtalelser om SEO

SEO

Når Google siger hop, er det svært ikke at springe. Ofte tager vi ordene fra google-repræsentanter som regl og lov, men det er vigtigt at forstå nuancerne og give mulighed for en afklaring med tiden. I dagens blog, diskuterer nogle vinkler at overveje, der vil hjælpe dig med at holde jordforbindelsen, når “Big G” udgiver en erklæring om SEO.

Så jeg har faktisk skrevet et par ting ned, som Googlere har sagt. Disse er citater taget fra websteder, der har citeret dem. Så det kan være de ikke er perfekte. For eksempel, hvis du er en person fra Google, der faktisk gjort disse udsagn, kan du sige, “Det er ikke præcis, sådan jeg formulerede det.” Tja, det er hvordan de hjemmesider citerede dig. Så Search Engine Roundtable og SEM Post og Search Engine Land, steder som dem, er der, hvor jeg fik disse citater.

Når der mangler noget går det ud over vores SEO
Så for eksempel, en person fra Google siger, “301, 302, 307, bekymre dig om det. Brug hvad giver mening for dig. De alle videregiver PageRank.” Så du måske har set i de sidste par uger, der har været en masse tweets og historier, blogindlæg skrevet om, hvordan vi ikke længere som SEO’er skal bekymre os om de 30x typer af omdirigering, vi bruger. Hvis der er 302’ere, er det fint. Google ser ud til at passere PageRank gennem dem.

Nå, der har faktisk været en masse diskussion om dette, fordi beviserne er på den helt anden side, at hvis du har en hjemmeside med en masse omdirigeringer, der ikke er 301s, 302S, 307s, og du ændrer dem til 301s, som er den permanente omdirigeringsstatuskode, ligner det i sandhed at Google sender mere organisk trafik til de omdirigerede sider eller til målet for omdirigerede sider. Hvorfor skulle det være sådan, hvis det ikke har noget at sige i første omgang? Er det bare en gang tilfældige sager, og ikke årsagssammenhæng resultater, for det ser alt for konsekvent ud? Eller foregår der noget andet her? Så undersøg en Google erklæring før du implementerer den i din SEO

https://youtube.com/watch?v=tOBdTbnovcQ

Mange folk, for eksempel, pegede på, at ordet “PageRank” kunne være den udløsende faktor her. I virkeligheden er dette en af ​​de ting, som jeg ville sige personligt. Når Google siger de alle videregiver PageRank eller de alle videregiver den samme mængde PageRank, så husk PageRank er Googles oprindelige rangeringsformel fra 1997, som Larry og Sergey udviklede i college. Det er ikke en omfattende, helhedsorienteret repræsentation af alle mulige signaler, der er i Googles rangeringsalgoritme i dag. Det er ikke alt, hvad en maskines læringssystem kan fortolke. Måske har systemet lært at 301’ere i virkeligheden er stærkere fordi den er permanent, og dermed bedre at bruge. Uanset hvad, siger vores data noget andet end udtalelsen, så du er nødt til at være forsigtig, når du læser en sætning som denne. Det starter en masse diskussioner i vores felt, men det er ikke det eneste tilfælde. Dette er sket i et årti og en halv nu i SEO-verden, hvor folk fra Google siger ting offentligt.

Når de ikke siger det korrekt
For eksempel, du kan måske huske for et par år siden, “Den mobilvenlige opdatering vil være større end Panda og Penguin tilsammen.” Så selvfølgelig, den mobile opdatering rullede ud – hvad var det, juni 2014 – og vi alle kradsede os i hovedbunden og sagde, “Gosh, det var ikke så stor en opdatering overhovedet. Det så ud som om tingene ikke flyttede sig så meget.” Så forklarede Google på en måde, “Nå, en masse hjemmesider blev opdateret. Åh, det ser ud til, vi har gjort det til en mere forskudt opdatering , end vi havde forventet, så du har måske ikke set så mange forandringer.” Det virker i hvert fald akavet i forhold til den erklæring.

Konklusion
Du skal analysere Googles udtalelser på samme måde som du skal med investorer: det er ikke hvad de siger, men hvad de gør der tæller. Brug derfor altid dine egne resultater som guide for din SEO. Test og afprøv hvad der virker for dine hjemmesider. Hos jacoblindseo.dk/ arbejder bruger vi meget tid på at lave vores egne undersøgelser af Googles algoritme. Det er derfor vi altid er foran vores konkurrenter.